Як видалити або додати альбом людей у ​​фотографіях на iPhone

З iOS 10, Apple додала альбом "Люди" до програми "Фотографії" на iPhone. Загалом, це дуже зручна функція для пошуку зображень конкретної людини. Якщо ви часто займаєтеся груповими фотографіями, альбом "People" робить роботу з пошуку фотографій людей у ​​цій групі для вас. Але що, якщо є певна особа, чий альбом "Люди" потрібно видалити, або той, який ви хочете додати? Є новий спосіб зробити як в iOS 11. Ось як видалити або додати альбом People у фотографіях на iPhone.

Як видалити альбом людей у ​​фотографіях на iPhone

  • Відкрийте програму "Фотографії" на своєму iPhone.

  • Перейдіть до вкладки "Альбоми" фотографій і відкрийте альбом "Люди".

  • Натисніть альбом людини, який потрібно видалити, потім торкніться Видалити в нижньому лівому куті.
  • Натисніть "Видалити з альбому людей" у меню, яке з'явиться.

Тепер ви видалили набір фотографій з альбому "Люди", але ці фотографії все ще зберігаються на вашому телефоні. Крім того, ваш iPhone до цих пір пам'ятає, що ці фотографії є ​​однією людиною, тому можна, якщо хочете, поставити альбом разом пізніше. ось як.

  • Натисніть на зображення особи, яку ви видалили з альбому "Люди", потім проведіть пальцем вгору.
  • Тепер альбом цієї людини знову стає видимим; натисніть на нього.

  • З'явиться новий екран і надасть вам опцію Додати до альбому людей, клацніть по ньому.

Користувач, якого ви видалили з альбому "Люди", тепер відновлено.

Додати новий альбом "Люди в люди" на iPhone

Ця підказка працюватиме, щоб додати до вашого альбому "Люди", що ваш iPhone також не буде автоматично включений. Просто натисніть фотографію людини, яку ви хотіли б додати до альбому "Люди", проведіть пальцем вгору на їхній фотографії, а потім натисніть опцію "Додати до альбому людей".