Як залишити iTunes Family Sharing

Є кілька різних способів залишити групу обміну сім'єю, однак існують деякі правила, про які ви повинні знати перед цим. Ця підказка покаже вам, наскільки легко залишити групу «Спільний доступ до сім'ї», а потім розповісти про положення щодо спільного використання сім'ї Apple.

Після того як ви залишите сімейний доступ, ви втратите доступ до більшості вмісту, придбаного іншими учасниками цієї групи, включаючи покупки, додатки, фільми, книги, музику та сімейний план iCloud.

Якщо ви є членом сім'ї старше 13 років, який хоче видалити себе з групи сімейного спільного доступу, перейдіть у меню Налаштування, натисніть iCloud і торкніться свого імені. Далі натисніть "Залишити спільний доступ до сім'ї". От і все!

Якщо ви є організатором сім'ї, ви не побачите параметр "Написати сімейний доступ". Замість цього ви зможете зупинити спільний доступ. Вибір цієї опції розблокує сімейну групу. Важливо відзначити, що якщо у вас є члени сім'ї, які не досягли 13-річного віку, потрібно буде передати їх до іншої групи сімей, перш ніж ви зможете припинити обмін.

Якщо вам не виповнилося 13 років, вас може перенести в іншу групу сім'ї, запросивши її приєднатися до організатора цієї групи, якщо організатор сім'ї вашої поточної групи сімей схвалює його.

Ось кілька важливих відомостей про спільне використання сім'ї:

  • Після того, як ви залишите сімейну групу, ви можете приєднатися або створити нову, але ви можете змінювати сімейні групи лише раз на рік.

  • Члени сім'ї у віці старше 13 років можуть у будь-який час залишити групу «Спільний доступ до сім'ї», і організатор групи може у будь-який час видалити членів, які старше 13 років.

  • Діти у віці до 13 років не можуть бути виключені з сімейної групи; їх можна перенести лише до іншої групи сім'ї.

  • Якщо Організатор сім'ї припиняє ділитися або залишає групу, група Родина буде розформована.

Як ви можете бачити, залишити сімейну групу легко. Будьте обережні, щоб не випадково розпустити свою групу!